Tidsbestilling

Om Os

Om Henriette Helene Feddersen Lægeeksamineret fodplejer

Henriette Helene Feddersen
Indehaver af Fodklinikken Sønderborg og Clinique Beauty & Wax


Mit navn er Henriette, er født i 1986, opvokset i Sønderborg. Jeg bor i Holbøl med min mand og vores 2 børn. Jeg har været i servicebranchen i mange år og efter endt kontoruddannelse, hvor jeg kort var ude og arbejde med administration, mærkede jeg der manglede noget der gav mening i mit arbejdsliv. I 2021 blev jeg færdiguddannet lægeeksamineret fodplejer på Odense fodplejeskole hvilket jeg ikke har fortrudt siden. Nu glæder jeg mig til nogen spændene år og mange nye tiltag i klinikken sammen med min kompagnon Louise.

Vores vision bygges på menneskelig forståelse, samt et højt fagligt niveau. Vi tilbyder kvalitetsbehandling med fokus på netop dine fødder og dine behov.

Om Louise Ploug Jensen Lægeeksamineret fodplejer

Jeg hedder Louise, er født i 1972, opvokset i Sønderborg. Jeg bor i Vollerup med mine 2 børn. Jeg er uddannet i materialisten v/ Palle Carlsen og har fløjet som stewardesse i Cimber Air i 8 år.

Servicefaget har altid været en del af mit liv, hvor jeg befinder mig rigtig godt. Jeg blev uddannet i 2011 som lægeeksamineret fodplejer og siden hen startet op selvstændigt. Udover det har jeg tilbragt en del af mit liv i udlandet sammen med min mand og børn og er sidenhen hjemvendt hvor jeg genoptog faget igen som fodplejer.

Jeg glæder mig til mange spændende år sammen med min kompagnon Henriette.