Tidsbestilling

Behandlinger

Fodbehandlinger

Har du revner, sår, hård og tør hud under fødderne er det tegn på, at dine fødder ikke har det godt.

Hård, tør og revnet hud på fødderne skal den væk i en fart. Får du ikke en behandling hurtigt er der store chancer for at små blodkar og nerveender vokser ud i den hårde hud.

Hos Fodklinikken Sønderborg har vi års erfaring med disse lidelser

Læs mere og se priser

Massage

Du starter ud med et lækkert fodbad med urtesalt
Derefter får du en dybdegående fodmassage med massagecreme

Der kan tilvælges peeling af fødder og underben med scrub hvis dette er tilvalgt

Formålet med behandlingen er at fjerne døde hudceller og løsne op for muskulaturen i fødder og underben samt at blødgøre huden og give den en ny glans.

Læs mere og se priser

Shellac

Bio Sculpture Gel © eller OPI der gør dine tånegle smukke og stærke. 

Gelé er et flydende produkt, som skal hærde under UV lys. UV lyset er på ingen måde skadeligt. Geléen vil heller ikke skade den naturlige negl – tværtimod. Med gelé bliver neglene ca. 8 gange stærkere end normalt, og behandlingen vil ikke skalle eller ændre farve.

Du kan vælge mellem et væld af smukke og moderigtige farver Du kan også få lavet gelénegle  med fransk pedicure. 

Læs mere og se priser

Ligtorn

Belastes en begrænset del af huden under fødderne, resulterer det oftest i, at der dannes såkaldt hornstof i underhuden. Ved længere tids belastning kan det udvikle sig til en såkaldt ligtorn. Skal den fjernes, skal du have fat i en lægeeksamineret fodplejer, der kan behandle ligtornen. Vælger du Fodklinikken Sønderborg, får du en rutineret og skånsom fjernelse af ligtorne. 

En ligtorn er – som allerede nævnt – resultatet af lang tids belastning af et mindre område af huden under foden, mellem og på tæerne. Det fremmer dannelsen af såkaldt hornstof i underhuden, der med tiden udvikler sig til en hård klump.

 


Den mærkes som en torn i foden, fordi den trykker på de følesansceller, der sidder overalt i læderhuden under foden. Det gør det ubehageligt og smertefuldt at gå.

Få behandlet din ligtorn hos en lægeeksamineret fodplejer
Bliver tilstanden – der kaldes helomatadannelser på fagsprog – ikke behandlet, vil ligtornen vokse yderligere og gøre det endnu mere smertefuldt at gå omkring.

 


Behandlingen bør foretages hos en lægeeksamineret fodplejer. Det er din sikkerhed for, at du bliver behandlet af en ekspert på området, der ved hvordan ligtorne skal fjernes. Vælger du Fodklinikken Sønderborg får du en god og sikker behandling. Vi har udelukkende faguddannede og lægeeksaminerede fodplejere ansat. Det sikrer dig den rigtige behandling af din ligtorn.

Vi kan beskære den hårde hud og ligtornene, samt rådgive om, hvordan du kan trykaflaste de berørte områder – og de sår der opstår efter behandlingen. Nogle ligtorne kræver operation. Disse tilfælde henvises til behandling i det lægefaglige sundhedssystem.

Sådan forebygger du ligtorne
Det er altid en god ide at holde øje med, om du er begyndt at få hård hud på fødderne. Sidder den hårde hud på meget trykbelastede steder, bør du sørge for at få den fjernet. Det gøres bedst efter et varmt fodbad.

 


Herefter er det forholdsvis nemt at fjerne den lettere opløste hårde hud. Sørg også for dagligt at smøre en god, blødgørende creme på fødderne. Cremer forhandles i klinikken.

Læs mere og se priser

Nedgroet negl

Slip af med din nedgroet negl

Nedgroede negle opstår ved at neglen presses ned og gror ind i huden. Ved indgroede negle hæver neglevolden op og gror ind over neglepladen. Indeklemt negl bør behandles af en lægeeksamineret fodplejer som os på Fodklinikken Sønderborg Vi har 13 års erfaring med indeklemte negle og andre fodlidelser.

Indgroede negle opstår, når neglevolden hæver op over neglen, så huden begynder at gro ind over den. Det sker oftest som følge af forkert klipning af neglen eller hvis neglebåndet bliver beskadiget.

Begge former for indeklemt negl giver:

  • Hævelser, rødmen og varme
  • Infektion eller tegn på infektion
  • Ømhed ved neglefalsen
  • Ømhed eller irritation af at gå med sko (især smalle sko)
  • Følsomhed overfor og ømhed ved tryk og berøring
  • Væskeholdig afsondring i form af pus eller betændelse

Få behandlet nedgroet negl hos en eksamineret fodplejer

Enhver form for indeklemt negl behandles mest effektivt af en eksamineret fodplejer. Det er vi på Fodklinikken Sønderborg. Vi ee udelukkende faguddannede fodplejere, som har op til over 13 års erfaring med fodpleje og fodlidelser.

Ud fra typen af indeklemt negl finder vi en passende behandling, der får lidelsen til at forsvinde igen. Behandlingen tager oftest lidt tid, da den er afhængig af, hvor lang tid neglen er om at vokse.

Sådan undgår du nedgroet negl

Skal du undgå at få en indeklemt negl, bør du sørge for at gå i sko, der ikke er for små eller for smalle til din fod. Samtidig er det vigtigt, at du klipper dine negle korrekt og undgår at få dem beskadiget.
Læs mere og se priser

Paraffinbehandling

Paraffinbehandling er en dybdegående og ekstra plejende behandling, som er vejen til en lækker blød og smidig hud. Paraffin er en mineralsk olie, som er flydende ved varme og voksagtigt, når den afkøles.

Velegnet til meget tørre og ru hænder eller fødder, psoriasis, led- & gigtsmerter, eller ved meget kolde hænder og fødder, hvor man kan få gang i blodcirkulationen.

Læs mere og se priser

Ansigtsbehandling med sugar massage

Sugar Massage er en massage teknik, hvor vi bruger sukkermassens klæbrighed til naturligt at aktivere bindevævet og dermed hudens flow, så du opnår en flottere og mere ensartet hud.

Læs mere

Voksbehandling

Voksbehandling er et godt alternativ til eksempelvis barbering med skraber eller maskine, som ofte medfører, at de pågældende områder kan blive irriterede, ligesom hårene vokser hurtigt ud igen, tykkere og mere genstridige end før barberingen.

 

Vi tilbyder voks af underben inkl. knæ hos Fodklinikken Sønderborg

Læs mere og se priser