Tidsbestilling

Fodbehandlinger

Du starter ud med et kort fodbad, derefter foretages fodbehandlingen i form af fjernelse af hård hud og evt. ligtorne. Dertil slibes dine fødder let. Dine negle vil blive klippet, slebet og renset, samt få hjørner rundet af, så vi forhindrer nedgroede negle. 
Skulle nogle negle være fortykkede, vil disse blive slebet ned i niveau med de øvrige, så vidt muligt.

Fodbehandling afsluttes med negleolie, som er med til at forebygge neglesvamp og sørger for at give neglen de mineraler og vitaminer de har brug for samt holde neglebåndene bløde og elastiske, efterfølgende smøres dine fødder ind i passende creme som er udtænkt til netop dine behov.

Priser på fodplejebehandlinger

Ydelse Pris
Hel fodbehandling

Fodbehandlingen starter med et blødgørende og plejende fodbad. Herefter fjerner vi den eventuelle hårde hud og ligtorne samt klipper, sliber og renser dine tånegle. Afslutningsvis bruges en nærende og svampeforebyggende negleolie og du får en let massage med en plejende creme.

fra 410,-
Del fodbehandling

Denne behandling er til dig, som kun ønsker behandling til beskæring af hård hud, eller klip, slib og rens af negle.

fra 295,-
Udvidet Fodbehandling

Er til dig der har ekstra meget hård hud, fortykkede negle, ekstra mange ligtorne eller fodvorter som skal behandles i fodbehandlingen.

fra 445,-
Fodmassage

En dybdegående fodmassage hvor vi arbejder med muskulatur og afspænding

fra 285,-
Behandling af ligtorn

Ligtornen beskæres så langt ind som muligt, efterfølgende behandlinger kan forekomme afhængig af tryksted

fra 235,-
Behandling af fodvorter

Vorterne beskæres og behandles med sticks. Der skal gå 4-7 dage mellem hver behandling, indtil vorten/vorterne er væk. Oftest kræver det 3-4 behandlinger, men ved store vorter, kan det kræve mere.

fra 235,-
Paraffin behandling fødder

En peeling af fod - og underben som er med til at fjerne døde hudceller En paraffin behandling som er godt mod tør og ru hud - egner sig også til psoriasis, samt gigtpatienter
Tilkøb hænder 100,-

fra 160,-
Bøjlebehandling

Vi lægger en onyfix bøjle

fra 250,-
Nedgroet negl

Neglen bliver opblødt og det nedgroet negl bliver fjernet

fra 235,-

Behandling af nedgroede negle

Den nedgroede negl behandles og derefter lægges en kompositbøjle oven på neglen, som er med til at hjælpe neglen med at gro korrekt ud.