Tidsbestilling

Fodbehandling

Du starter ud med et kort fodbad, derefter foretages fodbehandlingen i form af fjernelse af hård hud og evt. ligtorne. Dertil slibes dine fødder let. Dine negle vil blive klippet, slebet og renset, samt få hjørner rundet af, så vi forhindrer nedgroede negle. 
Skulle nogle negle være fortykkede, vil disse blive slebet ned i niveau med de øvrige, så vidt muligt.

Fodbehandling afsluttes med negleolie, som er med til at forebygge neglesvamp og sørger for at give neglen de mineraler og vitaminer de har brug for samt holde neglebåndene bløde og elastiske, efterfølgende smøres dine fødder ind i passende creme som er udtænkt til netop dine behov.

Priser på fodplejebehandlinger

Ydelse Pris
Hel fodbehandling

Fodbehandlingen starter med et blødgørende og plejende fodbad. Herefter fjerner vi den eventuelle hårde hud og ligtorne samt klipper, sliber og renser dine tånegle. Afslutningsvis bruges en nærende og svampeforebyggende negleolie og du får en let massage med en plejende creme.

fra 400,-
Udvidet fodbehandling

Denne behandling er til dig, som har mange ligtorne, voldsomme hælrevner, ekstrem hårdhudsdannelse eller hyperkeratose, som gør det svært, at nå det hele under en almindelig fodbehandling.

fra 445,-
Del fodbehandling

Denne behandling er til dig, som kun ønsker behandling til beskæring af hård hud, eller klip, slib og rens af negle.

fra 285,-
Behandling af fodvorter

Vorterne beskæres og behandles med sticks. Der skal gå 4-7 dage mellem hver behandling, indtil vorten/vorterne er væk. Oftest kræver det 3-4 behandlinger, men ved store vorter, kan det kræve mere.

fra 225,-
Bøjlebehandling

Den nedgroet negl behandles og derefter lægges en kompositbøjle oven på neglen, som er med til at hjælpe neglen med at gro korrekt ud.

fra 250,-
Luksus fodbehandling

Almindelig fodbehandling scrub, massage af fødder og underben samt shellac

fra 965,-
Fodbehandling inkl. fodmassage

Fodbehandling inkl. en dybdegående fodmassage som sætter gang i muskulaturen og blodomløbet

fra 595,-
Fodmassage inkl. scrub af underben

En peeling og fod - og underben som er med til at fjerne døde hudceller efterfulgt af en dybdegående fodmassage som sætter gang i muskulaturen og blodomløbet.

fra 420,-

Behandling af nedgroede negle

Den nedgroede negl behandles og derefter lægges en kompositbøjle oven på neglen, som er med til at hjælpe neglen med at gro korrekt ud.