Tidsbestilling

Om Fodklinikken Sønderborg

Har du brug for at få ordnet negle, lider af fodsvamp, neglesvamp, ligtorne, vorter eller har andre lidelser eller problemer med fødderne? Så får du den bedste behandling Hos Louise og Henriette. 

Når du skal have behandlet dine fødder, er det vigtigt, at du får valgt en fodklinik, som du er tryg ved og som du ved, har både fagligheden i orden og mange års praktisk erfaring med behandlinger af fødder.

Dine fødder er i trygge hænder

Både Louise og Henriette er medlem af SADF – Sammenslutning af danske Fodplejere. Begge opfylder de krav SADF stiller med hensyn til høj faglighed, behandling og hygiejne for at blive medlem i foreningen.

 

Lægeeksamineret fodplejere sikrer høj kvalitet

Som lægeeksamineret fodplejer har vi modtaget minimum 495 lektioner I anatomi, fysiologi, sygdomslære, psykologi og læren om alternativ behandling. Derudover skal vi have minimum 300 lektioner i teori og praktikfag, ligesom vi skal have stor viden om hygiejne og kvalitetssikring af din behandling. Hver andet år skal vi gennemgå et nyt førstehjælpskursus.
I dag er vi to lægeeksaminerede fodplejere til behandling af klinikkens mange trofaste kunder.

Vores værdigrundlag bygges på menneskelig forståelse, samt et højt fagligt niveau. Vi tilbyder kvalitetsbehandling med fokus på netop dine fødder og dine behov.

Er du pensionist eller førtidspensionist før 2003, kan du muligvis få et tilskud ved kommunen til fodbehandling som et udvidet helbredstillæg inden du går til fodpleje.
Du finder mere information om dette her:
Helbredstillæg (borger.dk)

 

Åbningstider

Mandag: 9 - 15
Tirsdag: 9 - 16
Onsdag: 9 - 18
Torsdag: 9 - 16
Fredag: 9 - 13

Vær opmærksom på ændrede åbningstider ifht. udebehandlinger / ferier & sygdom
Vi forbeholder os retten til at lukke klinikken efter sidste aftalte kunde og derfor ikke altid er til stede i klinikken indtil luk - Ring derfor altid inden hvis du skal afhente gavekort eller andet.

 

Fodklinikken Sønderborg

Hos Louise & Henriette

Ringgade 150, (Lille Ringbo)

6400 Sønderborg

Tlf.: 74430355