Tidsbestilling

Ansigtsbehandling med sugar massage

Vi kører med produkterne fra HEVI Sugaring og Evolve

Sugar Massage er en massage teknik, hvor vi bruger sukkermassens klæbrighed til naturligt at aktivere bindevævet og dermed hudens flow, så du opnår en flottere og mere ensartet hud. Blod- og lymfecirkulation stimuleres, så ophobet væske og affaldsstoffer udskilles og sukkermassagen har derfor positiv effektiv på acne og ubalancer i huden. Samtidig boostes hudens egen produktion af kollagen og elastin, så din hud vil blive mere spændstig og med færre fine linjer.

Din hud efterlades silkeblød med en mere ensartet hudtone og masser af glød!

247551643 1188200625037594 5968501905288369046 N
Vi kører med produkterne fra HEVI Sugaring og Evolve

Evolve er et naturligt, økologisk, håndlavet og vegansk hudplejeprodukt, som er COSMOS godkendt.

Vi starter ud med denne eksklusive renselotion som indeholder nærende økologisk baobabolie der lindrer og fugter. Naturlige sukkerekstrakter kombineres nænsomt med vand for at danne en cremet lotion, der let skylles væk igen og efterlader huden ren, beroliget og optimalt fugtet.

Så peeles huden med denne righoldige maske blandet med råt kakaopulver og ler revitaliserer og renser, mens kokospartikler eksfolierer huden til silkeagtig perfektion. Naturlige sukkerekstrakter omdanner ved kontakt med vand den eksfolierende maske til en cremet lotion, der let skylles af og efterlader huden glat, fugtet og beroliget. Med duft af økologisk vaniljeolie.

Så er huden åben og vi påfører en let toner, i flydende form, der giver øjeblikkelig glattere og mere strålende hud. Blandet op med frugt AHA’er inklusive glykolsyre (sukkerrør), æblesyre (æbler) og citronsyre (citrusfrugter) samt BHA-salicylsyre fra pilebark. Sammen med galactoarabinan fra lærk øges peelingeffekten, irritation dulmes og fugten bevares, samtidig med at hudens struktur forbedres. Diskret duft af økologisk appelsinblomstvand. Konserveret med et 100% naturligt konserveringsmiddel udvundet af sukkerrør.

248211078 380650483576342 4195642091623168862 N
Ansigtsbehandling med sugar massage

Sugar Massagen påbegyndes i hele ansigtet og på decolleté, når sugar massagen er afsluttet, stamper vi det resterende sukker af, som er en eksfoliering af huden samt dybderens.

Aloe Vera påføres for at køle og berolige huden, efterfulgt af en bio-retinol ansigtsmaske som indeholder naturligt planteekstrakt fra planten Bidens Pilosa, der fungerer ligesom retinol på huden, og giver de samme ungdommelige fordele og cellulær fornyelse, men uden at irritere lokalt.
Masken indeholder hybenolie og arganolie, hvilket gør den rig på omega-3 og -6, som tilfører masser af næring og fugt, hvilket efterlader dig med en smuk og glødende hud.

Til sidst afsluttes med hyaluronsyre som har vist sig at fugte huden indefra og udjævne fine linjer og rynker, samt en fugtighedscreme der genopretter den naturlige balance i normal til tør hud med en blanding af rene økologiske olier. Økologisk arganolie giver næring, mens naturlig hyaluronsyre beroliger og fugter. Delikat duftende med beroligende, allergivenlig vanilje og kokosnødder.